Waarom u zou moeten vliegen met een privéjet

Het vliegen met een privéjet kent vele voordelen ten opzichte van vliegen met een regulier toestel. In dit blogbericht worden deze voordelen uitgelicht. Gaat u binnenkort vliegen naar een bestemming in het binnen- of buitenland? Overweeg het vliegen met een privéjet!

Geen wachttijden

Wanneer u gaat vliegen met een privéjet wordt er van tevoren een tijd en plaats afgesproken waar u kan opstappen. Aangezien u de enige bent die met het vliegtuig wordt vervoerd zijn er voor u geen wachttijden bij de douane of bij het inchecken. Dit scheelt heel veel kostbare tijd.

Luxe catering

Ook een luxe catering is een voordeel van vliegen met een privéjet. Het eten en drinken kan worden aangepast naar uw wensen. Heeft u een type champagne, wijn of frisdrank die u graag drinkt? Laat het weten aan Heli-Jet en dit kan voor u geregeld worden. Hierdoor wordt uw vlucht nog aangenamer dan die al was.

Directe vlucht

Een overstap kan u veel tijd kosten, soms wel tot vele uren. Door met een privéjet te vliegen is uw vlucht direct. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op een ander vliegveld om vervolgens in een tweede toestel te stappen. U kan blijven zitten in de comfortabele privéjet om vervolgens zo snel mogelijk op uw gewenste locatie uit te stappen.

Niet gebonden aan specifieke vliegvelden

Wanneer u vliegt met een privéjet kan u zelf de locatie bepalen. Heli-Jet staat in contact met vele vliegvelden waardoor de gewenste locatie altijd te bereiken is met een privéjet. Daarnaast zijn privéjets over het algemeen kleiner dan reguliere vliegtuigen. Hierdoor kunnen ook kleinere luchthavens bereikt worden.

Flexibel

Het laatste voordeel wat in dit blogbericht wordt uitgelicht is de flexibiliteit van het vliegen met een privéjet. De flexibiliteit komt bijvoorbeeld tot uiting bij het boeken van een vlucht. U kan één dag van tevoren een locatie doorgeven en Heli-Jet zal regelen dat de privéjet klaar staat voor vertrek. Ook wanneer op het laatste moment iets gewijzigd moet worden aan de vlucht kan Heli-Jet dit voor u bewerkstelligen.

Contact

Meer blogs

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu