Huur een helikopter

Een privé helikopter huren is een ideaal vervoermiddel als het gaat om comfortabel en snel vervoer. Het vermijden van files, maar ook de snelheid waarmee u reist dragen er aan bij dat u niet uitgeput van uw reis aankomt op uw bestemming. Daarnaast bent u in staat sneller te schakelen en kunt u een bredere dag invulling inplannen. Een helikopter huren is interessant voor talloze toepassingen.

Voorbeelden voor het huren van een helikopter

De talloze toepassingen van het huren van een helikopter lopen van zakelijke doeleinden tot pleziervluchten. Als zakelijke mogelijkheden kunt u denken aan het vervoeren van DJ’s en andere artiesten op drukke festivaldagen, het vervoeren van VIP’s, offshore vluchten voor de olie-industrie en natuurlijk snel vervoer naar business meetings of relatiebezoek. Ook lunch- en dinervluchten en incentive vluchten vallen hieronder, evenals foto- en videoreportages vanuit de lucht.

Naast zakelijke vluchten kunt u ook denken aan pleziervluchten, zoals een trouwvlucht, het maken van een rondvlucht boven een gekozen locatie, als prijs (bijvoorbeeld bij een Tv-programma), bedrijfsuitjes en jubileumvluchten. Zoals u ziet is het mogelijk om voor diverse doeleinden een helikopter te huren. Heeft u een ander doel om een helikopter te huren? Dan kunnen wij deze vast en zeker ook vervullen. Heli-Jet denkt graag met u mee. Kom eenvoudig in contact en we bespreken de mogelijkheden.


Onze helikopter diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu