VIP-vluchten

Heeft u gasten die in stijl vervoerd moeten worden? Een VIP helikopter kan ingezet worden voor uw VIP vervoer. Met een helikopter kunnen de VIP gasten van uw evenement of gala worden opgehaald en op unieke wijze worden vervoerd naar de locatie van het evenement. Dit geeft niet alleen extra klasse aan het evenement, maar het geeft ook een goed gevoel bij de VIP gasten. Heli-Jet heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van VIP gasten en het organiseren van vluchten. Wij werken zo strak en efficiënt mogelijk waardoor uw VIP gasten op schema worden ingevlogen.

VIP helikopter van Heli-Jet

De VIP helikopters van Heli-Jet kunnen uw VIP gasten vervoeren in stijl. Het voordeel van dit type vervoer is dat de gasten zich speciaal voelen en daarnaast ook snel op het evenement zijn. Dit is helemaal handig wanneer die gasten meerdere locaties moeten bezoeken op één dag. Hierbij kan gedacht worden aan DJ’s die meerdere optredens op één dag hebben.

VIP vervoer door Heli-Jet

Wij zorgen ervoor dat de gasten met ons VIP vervoer op tijd aanwezig zijn. Wij halen ze op en brengen ze naar de locatie van het evenement. Het voordeel van een VIP helikopter is dat deze met hoge snelheden kan vliegen om de gasten aanwezig te krijgen op het evenement. Hierdoor staan zij niet in de file, voor rode stoplichten of voor een open brug.

Wij hebben jarenlange ervaring met het vervoeren van VIP’s met onze VIP helikopters. Hierdoor weten wij precies hoe te handelen en hoe wij deze gasten het hof kunnen maken gedurende de vlucht. Wilt u meer informatie ontvangen over onze helikopters of onze werkwijze? Neem contact op om alle vragen beantwoord te krijgen.

Overal in Nederland inzetbaar

De VIP helikopters van Heli-Jet zijn overal in Nederland inzetbaar. Door het gemak van onze wendbare helikopters kunnen wij op vele locaties door heel Nederland opstijgen en landen. VIP vervoer is nog nooit zo speciaal, snel en indrukwekkend geweest. Heeft u een speciale aanvraag? Wij kijken nergens van op en proberen uw droomvlucht te realiseren.

VIP Helikopter aanwezig op uw evenement

Wilt u een VIP helikopter op uw evenement aanwezig hebben? Wij kunnen een gehele dag of dagdeel inplannen om uw VIP gasten een rondvlucht te geven. Hierbij komen wij naar uw evenement gevlogen om deze exclusieve ervaring te geven aan uw gasten. Het zal uw evenement een luxe uitstraling geven waarbij de VIP helikopter een waardige beleving is.

 Heef u interesse in het huren van een helikopter?

Wilt u weten wat het huren van een helikopter ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord!

Andere helikopter diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu