Privéjet voor evenementen

Bij grootschalige evenementen kan het voorkomen dat er sprekers, vip-gasten of andere personen ingevlogen moeten worden. Wij van Heli-jet kunnen jullie ontzorgen door een privéjet voor dit evenement in te zetten. Hierbij regelen wij alles tot in de puntjes zodat de organisatie hier niet meer aan hoeft te denken. Zo houdt u meer tijd over voor de organisatie van uw evenement.

Onze privéjets zijn voorzien van comfort en luxe waardoor de gasten zich zeker vereerd voelen. Tevens hoeven de bezoekers van het evenement niet uren te wachten op het vliegveld bij het inchecken en de douane. Wanneer het evenement bezocht wordt met een privéjet zal efficiëntie hoog in het vaandel staan. Wilt u een privéjet boeken voor een evenement? Neem contact met ons op of vraag een prijsindicatie aan.

Vervoer voor artiesten

Heeft u artiesten geboekt voor uw evenement die met een privéjet moeten worden vervoerd? Uw artiesten verdienen de juiste zorg. Wij regelen dat het vervoer vlekkeloos wordt uitgevoerd, inclusief taxi vanaf het vliegveld. Zo kunt u ook artiesten boeken die eerder niet bereikbaar waren vanwege te kleine ruimte in de agenda. Met een privéjet wordt immers veel tijd bespaard die anders opgaat aan wachten. Privéjets voor evenementen worden steeds vaker ingezet omdat de voordelen hiervan worden ingezien. Door de inzet van Privéjets kunnen bepaalde artiesten ingevlogen worden die normaliter voor uw evenement bedankte.

Vervoer voor belangrijke gasten

Heeft u belangrijke gasten uitgenodigd die graag met een privéjet uw evenement willen bezoeken? Wij regelen dat uw gasten snel en comfortabel wordt vervoerd, zodat zij niet al vermoeid zijn voordat het evenement begint. Als onderdeel van dit vervoer kunnen de gasten ook van de landingsplek naar het evenement worden gereden met een taxi. Deze taxiservice plannen wij volledig voor u in.

Bezoek een evenement in het buitenland met een privéjet

Wanneer u een buitenlands evenement gaat bezoeken kan hiervoor een privéjet worden ingezet. Door een privéjet voor evenementen in te zetten bent u snel en uitgerust op locatie. Door de flexibele service van Heli-Jet kan dit op zeer kort termijn worden gefaciliteerd. Tijdens de vlucht kan u heerlijk zitten in stoelen met voldoende beenruimte of kan u de stoel achterover zetten om bij te slapen. Uitgerust en volgens schema komt u vervolgens aan bij het evenement.


Fictieve prijsindicatie

Alle voordelen van een privéjet:

Geen wachttijden

Luxe catering

Directe vlucht zonder overstappen

Niet gebonden aan specifieke vliegvelden

Flexibele mogelijkheden

Hebben wij uw interesse gewekt, en bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag een prijsindicatie aan, of neem contact met ons op.

Heeft u interesse in het huren van een privéjet?

Wilt u weten wat het huren van een privéjet ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord! Een zakenreis met privéjet boeken kan binnen no-time worden geregeld.

Andere privéjet diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu