Rondvlucht 30 min. €229,- p.p.

Heeft u altijd al eens uw woonplaats vanuit de lucht willen zien? Of heeft u wellicht een andere locatie die u graag eens uit een nieuw perspectief wilt bekijken? Een rondvlucht met een helikopter maakt dit mogelijk. Opstijgen en landen vanuit zeer veel verschillende locaties in Nederland en België is mogelijk.

Vanuit een helikopter heeft u een adembenemend en uniek panoramisch uitzicht. Een rondvlucht met een helikopter is een enerverende ervaring die u niet snel zult vergeten! 

Boek nu uw rondvlucht voor € 229,- per persoon, voor 30 minuten vliegtijd!

Heli-Jet biedt rondvluchten aan vanaf diverse locaties in het land. De vluchten zijn bij beschikbaarheid 365 dagen per jaar te boeken op meerdere locaties. Per locatie is het mogelijk een rondvlucht te maken met twee of drie passagiers. De kosten bedragen altijd € 229,- per persoon.

Rondvluchten met minimaal twee passagiers: 
( totaalprijs € 458,- voor 30 minuten)
 

  • Hilversum 
  • Lelystad

Rondvluchten met minimaal drie passagiers: 
( totaalprijs € 687,- voor 30 minuten) 

  • Ede
  • Lelystad 
  • Barneveld 
  • ZierikzeeHeef u interesse in het huren van een helikopter?

Wilt u weten wat het huren van een helikopter ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord!

Andere helikopter diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu