Vakantie met Privéjet

Wilt u uitgerust beginnen aan uw vakantie en niet eerst moeten bijkomen van een vermoeiende reis? Ga dan op vakantie met een privéjet. Uw vakantie begint al zodra u instapt. Heli-Jet biedt vluchten aan voor weekendjes weg, zomervakantie of wintersporten. Wij hebben meerdere toestellen en meerdere locaties waarop wij vliegen. Op vakantie met een vliegtuig was nog nooit zo comfortabel. Wilt u uw vakantie met privéjet boeken? Vul het contactformulier in of bel ons vandaag nog.

Comfortabel reizen

Hoe groot het gezelschap ook is waarmee u op reis gaat, Heli-Jet heeft toegang tot de juiste privéjets om uw wensen te vervullen. Het reizen met een privéjet is vele malen comfortabeler dan het reizen met een gewoon vliegtuig. U heeft altijd meer dan voldoende beenruimte, u hoeft geen rekening te houden met medepassagiers en u wordt bediend met luxe catering tijdens de vlucht. Bij aankomst bent u uitgerust en klaar voor uw vakantie. Geen last van pijnlijke knieën of rug door de beperkte ruimte en geen hoog irritatielevel door medepassagiers. Op vakantie met het vliegtuig kan nog vele malen beter door een vakantie met privéjet te boeken.

Geen lange wachttijden

U kent het vast wel van reguliere lijnvluchten. Lang wachten bij het inchecken, lang wachten bij de douane, lang wachten bij het boarden. En dan bent u nog niet eens vertrokken. Op plaats van bestemming begint het lange wachten weer opnieuw. Als u een vakantie met privéjet boekt wordt het wachten tot een minimum beperkt. U hoeft niet uren van tevoren aanwezig te zijn, inchecken is snel voor elkaar en op uw bagage wachten is ook niet nodig. Tevens kan Heli-Jet een taxi voor u regelen zodat u sneller op uw vakantiebestemming aanwezig bent. Op vakantie met het vliegtuig is nog nooit zo ontspannen en luxe geweest.

Meerdere locaties

Wij hebben meerdere locaties waarop gevolgen wordt. Zo is elke vakantiebestemming zeer efficiënt mogelijk te bereiken. Ook wanneer u meerdere bestemmingen heeft gedurende uw vakantie kunnen wij deze vluchten faciliteren. Door de tijdswinst en het efficiënt vliegen wordt uw vakantie met privéjet vele malen waardevoller. Intercontinentaal kunnen wij ook vakanties met een privéjets bewerkstelligen. Lange vluchten in een gewoon vliegtuig kunnen soms zeer vermoeiend zijn. Dit kan resulteren in een slechte start van uw vakantie. Door gebruik te maken van een privéjet heeft u een uitstekende start van uw vakantie waardoor u gelijk kan beginnen met genieten.

Opstaplocaties

Heli-Jet beschikt over drie opstaplocaties vanwaar uw vakantie met privéjet kan beginnen; Amsterdam, Eindhoven en Antwerpen. Door deze spreiding is de kans groot dat er een luchthaven dichter in de buurt is. Jullie privéjet wordt gepositioneerd op de luchthaven die jullie voorkeur heeft. Vanaf het moment dat jullie instappen kan de vakantie beginnen.


Fictieve prijsindicatie

Alle voordelen van een privéjet:

Geen wachttijden

Luxe catering

Directe vlucht zonder overstappen

Niet gebonden aan specifieke vliegvelden

Flexibele mogelijkheden

Hebben wij uw interesse gewekt, en bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag een prijsindicatie aan, of neem contact met ons op.

Heeft u interesse in het huren van een privéjet?

Wilt u weten wat het huren van een privéjet ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord! Een zakenreis met privéjet boeken kan binnen no-time worden geregeld.

Andere privéjet diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu