Trouwvluchten

Uw bruiloft moet één van de mooiste dagen van uw leven worden. En wat is dan mooier om een speciale helikopter trouwvlucht uit te voeren op deze dag? Door een trouwvlucht wordt uw dag nog specialer.

In overleg zijn er veel start en landingsplaatsen mogelijk, zodat u verschillende locaties op uw bruiloft gemakkelijk kunt combineren. Het is ook mogelijk om op te stijgen en te landen op dezelfde locatie. Geef uw wensen door en wij zorgen voor een goed en uitgedacht plan dat naadloos aansluit op het draaiboek van uw bruiloft.

Uw aanzoek in een helikopter

U zoekt een verrassende en overtuigende manier om uw aanstaande ten huwelijk te vragen? Huur een helikopter bij Heli-Jet en verhoog uw kansen op een volmondig JA! U kunt er voor kiezen om de vraag te stellen aan boord in de lucht en na afloop zorgen wij (bijvoorbeeld) voor een fles champagne op de grond. Uiteraard is het ook mogelijk om een groot spandoek met de vraag in een weiland te leggen. De piloot zal er zo langs vliegen, dat de vraag niet te missen is.Heef u interesse in het huren van een helikopter?

Wilt u weten wat het huren van een helikopter ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord!

Andere helikopter diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu