Lunch- en dinervluchten

Wilt u uw favoriete restaurant bezoeken, maar is het vervoer met de auto lang en over een drukke weg? Maak dan gebruik van een lunch- of dinervlucht van Heli-Jet! Heli-Jet heeft talloze locaties nabij de beste restaurants waar het mogelijk is om op te stijgen en te landen. Zo hoeft u niet lang in de auto te zitten en loopt u niet het risico op file’s. Altijd op tijd voor uw reservering en uw mogelijke afspraak, en ook nog eens in stijl. Hiermee maakt u meteen een onuitwisbare indruk!

De volgende restaurants beschikken over een helikopterplatform:

– Château St. Gerlach, Maastricht
– De Koperen Hoogte, Zwolle
– Inter Scaldes, Kruiningen
– Grand Hotel Huis Ter Duin, Noordwijk

Landen met een heli nabij uw favoriete restaurant

Wilt u weten of het ook mogelijk is om uw restaurant te bezoeken per helikopter. Vul dan bijgaand formulier in. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk bevestigen en indien gewenst een prijsopgave doorgeven.Heef u interesse in het huren van een helikopter?

Wilt u weten wat het huren van een helikopter ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord!

Andere helikopter diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu