Zakenreis met Privéjet

Heeft u een afspraak in het buitenland en past dit met moeite in uw agenda? Met een privéjet bespaart u veel tijd! Geen wachttijden bij het inchecken, geen wachttijden bij de douane, geen wachttijden bij het boarden etc. Daarnaast is een zakenreis met een privéjet reizen in stijl. Een gevoel van luxe en comfort, zodat u tijdens de reis rustig kunt ontspannen. Zo komt u altijd fit en uitgerust bij uw afspraak aan. Wilt u uw zakenreis boeken? Neem dan snel contact met ons op.

Altijd in de buurt

Als u reist met een privéjet bent u niet gebonden aan specifieke vliegvelden van waaruit uw vlucht vertrekt. U kiest zelf het vliegveld dat het dichtst bij uw vertrek en aankomstplaats ligt. U vermijdt zo tevens lange transfertijden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat er een taxi klaar staat op het vliegveld die u snel naar uw afspraak brengt. Deze service zorgt ervoor dat de reistijd verkort wordt en u hiermee sneller op de afspraak bent. Een zakenreis boeken bij Heli-Jet neemt veel van uw zorgen weg.

Wij staan 24/7 voor u klaar om uw zakenreis een stuk efficiënter en comfortabeler te maken. Benieuwd naar onze vluchtroutes en landingsplaatsen? Neem contact met ons op om uw zakenreis te bespreken en te boeken.

Flexibiliteit van een zakenreis met privéjet

Niet elke afspraak valt puntsgewijs in te plannen. Sommige afspraken verlopen sneller dan gedacht en andere lopen juist uit. Wanneer u reist met een privéjet hoeft u geen zorgen te maken of u uw vlucht haalt of dat u uren moet wachten op de luchthaven. Wij van Heli-Jet zijn zeer flexibel en staan op u te wachten zodra u klaar bent met uw afspraak. Vervolgens kan u geheel in stijl en met optimaal comfort naar huis of naar uw volgende afspraak. Heli-Jet regelt uw vlucht plus vervoer naar locatie of naar de privéjet toe.

Zakenreis boeken op korte termijn

Het kan voorkomen dat er op zeer korte termijn een zakenreis wordt ingepland en dat u uw reis nog moet faciliteren. Wij van Heli-Jet helpen u hier graag bij. Wij kunnen op zeer korte termijn een vlucht voor u bewerkstelligen. Benieuwd naar de eerste mogelijkheid om uw zakenreis te boeken? Vul het contactformulier in en vraag een prijsindicatie aan. Door onze jarenlange expertise en kunde in plannen kunnen wij uw zakenreis door middel van een privéjet gestroomlijnd laten verlopen. Heeft u meerdere afspraken in verschillende landen op één dag? Geen enkel probleem. Heli-Jet zorgt dat u op tijd en volledig uitgerust op uw locaties van de afspraken bent.

Intercontinentale zakenreis

Is uw zakenreis intercontinentaal? Veelal vergt dit meer moeite, zeker op korte termijn, om te regelen. Met een reguliere lijnvlucht moet u ver van tevoren op de luchthaven aanwezig zijn, staat u in de rij bij de douane en moet u op de luchthaven bij aankomst wachten op uw koffer. Middels het gebruik van een privéjet neemt u veel van deze tijd weg. Heli-Jet kan uw intercontinentale zakenreis volledig faciliteren met het inzetten van een privéjet.


Fictieve prijsindicatie

Alle voordelen van een privéjet:

Geen wachttijden

Luxe catering

Directe vlucht zonder overstappen

Niet gebonden aan specifieke vliegvelden

Flexibele mogelijkheden

Hebben wij uw interesse gewekt, en bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag een prijsindicatie aan, of neem contact met ons op.

Heeft u interesse in het huren van een privéjet?

Wilt u weten wat het huren van een privéjet ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord! Een zakenreis met privéjet boeken kan binnen no-time worden geregeld.

Andere privéjet diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu