Mediavluchten

Een reclame opnemen? Een helikopter gebruiken voor een TV programma? Een helikoptervlucht als prijs weggeven? In de media zijn er talloze toepassingen voor het gebruik van helikopters denkbaar. Heli-Jet heeft veel ervaring in het uitvoeren van helikoptervluchten in de mediasector. Wij zijn daarom het juiste adres voor het boeken van een mediavlucht!

Branded helikopter

Het is mogelijk om de helikopter met stickers te beplakken zodat de helikopter eruit ziet zoals u dat wenst. Ook volledig ‘wrappen’ is mogelijk! Op deze manier wordt de helikopter volledig in stijl gebracht zodat deze perfect aansluit bij uw behoefte.

Een helikopter voor uw specifieke wensen

Geef uw specifieke wensen door in bijgaand formulier. Heli-Jet zal de mogelijkheden voor u analyseren en regelt de juiste helikopter bij uw wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Heef u interesse in het huren van een helikopter?

Wilt u weten wat het huren van een helikopter ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord!

Andere helikopter diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu