Met een helikopter naar de Formule 1

De Formule 1 is de hoogste klasse in de autosport en vindt over de hele wereld plaats. Een race hiervan bijwonen is een geweldige ervaring. Heli-Jet kan het vervoer naar de verschillende circuits voor u regelen middels een helikopter. Hierdoor komt u volledig in stijl bij de race aan. In 2022 staan er races gepland op het circuit in Zandvoort en Spa. Wilt u deze races bijwonen en erheen vliegen met een helikopter? Heli-Jet kan dit voor u regelen!

Meerdere opstapplaatsen mogelijk

Vliegen naar de Formule 1 met een helikopter houdt in dat u af kan wijken van vliegvelden. Met onze helikopters kunnen wij ook vertrekken en landen op grote grasvelden, parkeerterreinen of andere grote vlaktes. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om uw reis zo comfortabel en speciaal mogelijk te maken.

Zandvoort en Spa

Nederland heeft voor het eerst sinds jaren weer een Formule 1 circuit, namelijk: Zandvoort. Buurland België heeft met Spa-Franchorchamps al langer een circuit op de racekalender staan. Beide circuits kennen een hoog gehalte aan Oranjefans wanneer Max Verstappen er moet racen. Een geheel raceweekend bijwonen is hiermee een ervaring die u niet snel zal vergeten. Heli-Jet kan ervoor zorgen dat u in stijl naar dit mega event wordt gebracht! Eén veelbesproken euvel kan de reistijd naar deze circuits zijn. Naar het circuit van Zandvoort is bijvoorbeeld maar één toegangsweg, hierdoor loopt de reistijd flink op. Heli-Jet kan ervoor zorgen dat u deze reistijd niet hoeft te maken door het Formule 1 circuit te bereiken met een helikopter. Bekijk onze voorgaande succesvluchten tijdens deze Formule 1 weekenden in 2016, 2017, 2018 en 2019.

Naar andere races vliegen?

Wilt u naar andere races over de wereld vliegen? Geen probleem! Heli-Jet kan naar meerdere circuits vliegen gedurende de raceweekenden. De andere circuits, naast Zandvoort en Spa-Franchorchamps, zullen worden bereikt per privéjet. Er staan tweeëntwintig races op de Formule 1-kalender. Deze races vinden onder ander plaats in Italië, Abu Dhabi, Duitsland, Groot-Brittannië en Spanje. Kom in contact met ons voor een op maat gemaakte prijsopgave.

Een vrijblijvende offerte

Kom in contact met Heli-Jet voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte. Wij houden rekening met uw wensen en voorkeuren. Hierbij kan er ook gedacht worden aan vervoer van en naar de helikopter. Heli-Jet is een ervaren partij die al vele vlieguren heeft gemaakt. U kan in contact met ons komen door te bellen naar +31 (0)20 489 4030 of een mail te sturen naar info@heli-jet.nl. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen!

 

Contact

Meer blogs

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu