Ambulance vluchten

Verzekeringsmaatschappijen en particulieren kunnen op hun tijd behoefte hebben aan een ambulancevlucht in een privéjet. Het kan hier gaan om medische zorg die niet bereikbaar is zonder vliegtuig, maar het is ook mogelijk dat het gaat om vervoer dat met spoed moet worden uitgevoerd in het buitenland of dat de patiënt naar zijn of haar eigen land vervoerd moet worden. Deze zogenoemde ‘repatriëringsvluchten’ worden altijd uitgevoerd met een gecertificeerd verpleegkundige aan boord. Daarnaast maakt Heli-Jet altijd gebruik van speciaal gecertificeerde zuurstofflessen die mee aan boord mogen van de privéjet, daar waar dit normaal gesproken niet is toegestaan.

Inrichting privéjet

De privéjet wordt optimaal ingericht voor de patiënt. Hiervoor wordt de benodigde ruimte gecreëerd door een deel van het meubilair uit het vliegtuig te halen. Het begeleidende personeel heeft dan nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de overige vliegtuigstoelen.


Fictieve prijsindicatie

Alle voordelen van een privéjet:

Geen wachttijden

Luxe catering

Directe vlucht zonder overstappen

Niet gebonden aan specifieke vliegvelden

Flexibele mogelijkheden

Hebben wij uw interesse gewekt, en bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag een prijsindicatie aan, of neem contact met ons op.

Heeft u interesse in het huren van een privéjet?

Wilt u weten wat het huren van een privéjet ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord! Een zakenreis met privéjet boeken kan binnen no-time worden geregeld.

Andere privéjet diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu