Cargo vluchten

Heeft u belangrijke vracht die snel vervoerd moet worden per vliegtuig? Het is niet altijd mogelijk om te wachten totdat er een reguliere vlucht beschikbaar is die uw vracht mee kan nemen. Het is mogelijk om een privéjet in te zetten voor het vervoer van uw vracht. De stoelen worden hiervoor verwijderd uit het vliegtuig en vervolgens kunt u de ruimte gebruiken om uw vracht snel te vervoeren.

Spoed cargo per privéjet

Het is in uitzonderlijke gevallen al mogelijk om binnen een uur na uw akkoord te vertrekken. Wij kijken altijd of er een vliegtuig beschikbaar is op het voor u dichtstbijzijnde vliegveld.


Fictieve prijsindicatie

Alle voordelen van een privéjet:

Geen wachttijden

Luxe catering

Directe vlucht zonder overstappen

Niet gebonden aan specifieke vliegvelden

Flexibele mogelijkheden

Hebben wij uw interesse gewekt, en bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag een prijsindicatie aan, of neem contact met ons op.

Heeft u interesse in het huren van een privéjet?

Wilt u weten wat het huren van een privéjet ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord! Een zakenreis met privéjet boeken kan binnen no-time worden geregeld.

Andere privéjet diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu