Bedrijfsuitjes

Wilt u iets extra’s doen voor uw personeel? Een helikoptervlucht voegt een extra dimensie toe aan uw bedrijfsuitje. Of u nou een helikopter inzet als vervoersmiddel tussen twee verschillende activiteiten of als rondvlucht boven uw bedrijf en omgeving; de helikoptervlucht zal door uw personeel niet snel vergeten worden!

Vervoer tussen verschillende activiteiten

Heli-Jet kan de helikoptervluchten zodanig plannen dat een helikopter kan worden ingezet als vervoermiddel tussen verschillende activiteiten. Een helikopter is flexibel als het gaat om start- en landingsplaatsen, zodat u altijd dichtbij uw locatie blijft. Afhankelijk van het aantal personeelsleden wordt bekeken welke helikopter het beste bij uw wensen aansluit. Er zijn helikopters beschikbaar met kleine en met grote capaciteit.

Rondvlucht met een helikopter

Heeft u uw bedrijf en omgeving wel eens bekeken vanuit de lucht? Vanuit de lucht ziet alles er ineens heel anders uit. Laat uw personeel genieten van een rondvlucht boven uw bedrijf en de omgeving, dan zullen zij dit niet snel vergeten. Op een locatie bij u in de buurt (misschien wel op uw eigen bedrijventerrein) zal de helikopter opstijgen en landen. Afhankelijk van het aantal personeelsleden zal de helikopter een x aantal rondes maken om iedereen mee te laten maken wat het is om in een helikopter te zitten.Heef u interesse in het huren van een helikopter?

Wilt u weten wat het huren van een helikopter ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord!

Andere helikopter diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu