Luchtvideo’s

Een video die is gemaakt vanuit de lucht ziet er vaak spectaculairder uit dan een video die is genomen vanaf de grond. Vanaf nu is het niet meer per se nodig om voor een luchtvideo een helikopter of vliegtuig in te schakelen. Wij maken luchtvideo’s mogelijk met een octocopter. Een octocopter is een van afstand bestuurbaar luchtvoertuig waar een camera onder gemonteerd kan worden.

Video’s vanuit de lucht

Stelt u zich het volgende eens voor; een octocopter vliegt boven het publiek van uw festival en legt de uitzinnige menigte op video vast. Dit is de perfecte reclame om het festival te promoten!

Octocopters worden ook steeds vaker gebruikt voor televisieprogramma’s zoals Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Let bij het kijken van het programma maar eens op hoeveel beelden vanuit de lucht erin voorkomen.

Prijsindicactie

Wilt u weten wat het kost om uw luchtvideo te laten maken? Vul dan het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en een prijsindicatie afgeven!Heef u interesse in het huren van een helikopter?

Wilt u weten wat het huren van een helikopter ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord!

Andere helikopter diensten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu