Zakelijk vliegen met Privéjet

Heeft u een afspraak in het buitenland en past dit met moeite in uw agenda? Met een privéjet bespaart u veel tijd. Geen wachttijden bij het inchecken, geen wachttijden bij de douane, geen wachttijden bij het boarden en geen last van medereizigers. Daarnaast is reizen met een privéjet reizen in stijl. Een gevoel van luxe en comfort, zodat u tijdens de reis rustig kunt ontspannen. Zo komt u altijd fit en uitgerust bij uw afspraak aan.

Privéjet is altijd in de buurt van bestemming

Als u reist met een privéjet bent u niet gebonden aan specifieke vliegvelden van waaruit uw vlucht vertrekt. U kiest zelf het vliegveld dat het dichts bij uw vertrek en aankomstplaats ligt. Zo voorkomt u ook nog eens lange transfertijden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat er een taxi klaar staat op het vliegveld die u snel naar uw afspraak brengt. Zo bent u van alle gemakken voorzien en kunt u zich focussen op uw eigen taken.

Uitgerust vergaderen dankzij zakelijk vliegen met privéjet

Een groot voordeel van zakelijk vliegen met een privéjet is de vrijheid om rustig een dutje te kunnen doen bij een intercontinentale vlucht. Het biedt mogelijkheden om veel afspraken te combineren en toch fris en uitgeslapen de volgende vergadering binnen te stappen. U heeft zelf de controle en beslist wanneer u waar naartoe vliegt.

De perfecte voorbereiding van uw meeting met zakelijk vliegen

Met een kleine delegatie tijdens de heenreis een belangrijke meeting voorbereiden is een andere mogelijkheid. Bijvoorbeeld onder het genot van een lunch of koffietafel. Na de vergadering kunt u meteen vertrekken en met uw medereizigers proosten op de goede afspraken die u gemaakt hebt. Kortom, met zakelijk vliegen bent u snel maar zonder haast in het kantoor van uw handelspartner, daarna vliegt u eenvoudig weer op het thuisfront aan en stapt u ontspannen uw eigen omgeving binnen.

Heeft u interesse in een zakenreis met privéjet?

Wilt u weten wat het huren van een privéjet ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, dan vertellen wij u direct waar u aan toe bent. Wij brengen u graag naar de plaats van bestemming!

Vind je prijsindicatie

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.