Zakenreis met Privéjet

Heeft u een afspraak in het buitenland en past dit met moeite in uw agenda. Met een privéjet bespaart u veel tijd. Geen wachttijden bij het inchecken, geen wachttijden bij de douane, geen wachttijden bij het boarden etc. Daarnaast is reizen met een privéjet reizen in stijl. Een gevoel van luxe en comfort, zodat u tijdens de reis rustig kunt ontspannen. Zo komt u altijd fit en uitgerust bij uw afspraak aan.

Altijd in de buurt

Als u reist met een privéjet bent u niet gebonden aan specifieke vliegvelden van waaruit uw vlucht vertrekt. U kiest zelf het vliegveld dat het dichts bij uw vertrek en aankomstplaats ligt. Zo voorkomt u ook nog eens lange transfertijden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat er een taxi klaar staat op het vliegveld die u snel naar uw afspraak brengt.

Heeft u interesse in een zakenreis met privéjet?

Wilt u weten wat het huren van een privéjet ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, dan vertellen wij u direct waar u aan toe bent.

 

Vind je prijsindicatie

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.