Huur een privéjet

Voor snel, comfortabel en luxe vervoer kunt u bij Heli-Jet een privéjet huren. Geen lange wachttijden bij de douane, niet wachten op uw bagage en geen rekening houden met medereizigers. Dit zijn slechts enkele voordelen van het reizen met een privéjet. Of u nou vakantie gaat vieren of dat u snel naar een belangrijke afspraak in het buitenland vervoerd moet worden, er is altijd een maatwerkoplossing dat naadloos aansluit bij uw wensen. Heli-Jet regelt het voor u.

Voordelen van een privéjet:

  • Geen wachttijden
  • Luxe catering
  • Directe vlucht zonder overstappen
  • Niet gebonden aan specifieke vliegvelden
  • Flexibele mogelijkheden

Huur een privéjet en geniet van de luxe

Privé vliegen is een fantastische ervaring. Of dit nu in een helikopter is, of in een straalvliegtuig. Of dit nu is vanwege zaken in het buiten, of voor het plezier. Onze mensen zorgen er altijd voor dat u een fantastische ervaring heeft in de lucht. Privé vliegen is een luxe, en wij zorgen ook dat dit zo voor u voelt.

Privéjet huren voor comfort en privacy

Wanneer u op zoek bent naar comfortabel en snel vervoer kunt u bij Heli-Jet een privéjet huren. Wij zijn gespecialiseerd in privéjets en weten precies hoe we u een luxe en veilige vlucht kunnen bieden.

Vlucht boeken bij Heli Jet? Meld je aan!

Heeft u interesse in het huren van een privéjet-vlucht bij Heli-Jet? Neem dan gerust contact op via info@heli-jet.nl, of bel naar 020-489 4030. Een van onze vakkundige medewerkers zal u van A tot Z adviseren en informeren. Tot snel!

Vind je prijsindicatie

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.