Ambulance vluchten

Verzekeringsmaatschappijen en particulieren kunnen op hun tijd behoeft hebben aan een ambulancevlucht in een privéjet. Het kan hier gaan om medische zorg die niet bereikbaar is zonder vliegtuig, maar het is ook mogelijk dat het gaat om vervoer dat met spoed moet worden uitgevoerd in het buitenland of dat de patiënt naar zijn of haar eigen land vervoerd moet worden. Deze zogenoemde repatrieringsvluchten worden altijd uitgevoerd met een gecertificeerd verpleegkundige aan boord. Daarnaast maakt Heli-Jet altijd gebruik van speciaal gecertificeerde zuurstofflessen die mee aan boord mogen van de privéjet, daar waar dit normaal gesproken niet is toegestaan.

Inrichting privéjet

De privéjet wordt optimaal ingericht voor de patiënt. Hiervoor wordt de benodigde ruimte gecreëerd door een deel van het meubilair uit het vliegtuig te halen. Het begeleidende personeel heeft dan nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de overige vliegtuigstoelen.

Vind je prijsindicatie

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.