Luchtfotografie

Luchtfotografie

Er zijn vele voorbeelden te bedenken waarom u een foto nodig zou kunnen hebben die is genomen vanuit de lucht. Het nemen van een foto vanuit de lucht is niet gemakkelijk. Tot voor kort was het nodig om een helikopter in te schakelen voor dit soort opdrachten. In veel gevallen is dat echter een beetje veel van het goede en de kosten lopen hierdoor behoorlijk op. Heli-Jet heeft de oplossing, luchtfotografie met een octokopter. Een octokopter is een van afstand bestuurbaar luchtvoertuig waar een camera onder gemonteerd kan worden.

Een nieuw perspectief vanuit de lucht

Door objecten vanuit de lucht te fotograferen is het mogelijk om een nieuw perspectief te creëren die vanaf de grond niet mogelijk zijn. Heli-Jet denkt met u mee om de juiste compositie te creëren. Via een live-verbinding kunt u direct meekijken hoe het zicht is vanuit de lucht. Zo is het mogelijk om foto’s te maken vanuit een hoek van uw voorkeur.

Prijsindicatie

Wilt u weten wat het kost om uw luchtfoto te laten maken? Vul dan het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en een prijsindicatie afgeven!

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.