Zakenreis met privéjet

Zakenreis met privéjet

Heeft u een afspraak in het buitenland en past dit met moeite in uw agenda? Met een privéjet bespaart u veel tijd! Geen wachttijden bij het inchecken, geen wachttijden bij de douane, geen wachttijden bij het boarden etc. Daarnaast is reizen met een privéjet reizen in stijl. Een gevoel van luxe en comfort, zodat u tijdens de reis rustig kunt ontspannen. Zo komt u altijd fit en uitgerust bij uw afspraak aan.

Altijd in de buurt

Als u reist met een privéjet bent u niet gebonden aan specifieke vliegvelden van waaruit uw vlucht vertrekt. U kiest zelf het vliegveld dat het dichtst bij uw vertrek en aankomstplaats ligt. U vermijdt zo tevens lange transfertijden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat er een taxi klaar staat op het vliegveld die u snel naar uw afspraak brengt.

Heeft u interesse in een zakenreis met privéjet?

Wilt u weten wat het huren van een privéjet ongeveer gaat kosten met uw wensen? Bekijk het in bijgaand beschikbaarheidsformulier. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, wij staan u graag te woord!

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.