Privéjet voor evenementen

Privéjet voor evenementen

Evenementen organiseren is een vak apart. Er komt veel bij kijken en het is vaak een enorme organisatie om alles goed voor elkaar te krijgen. Als u op welke manier dan ook een privéjet nodig hebt voor uw evenement, kunnen wij een stukje ontzorgen. Wij regelen alles rondom de privéjet tot in de puntjes. Zo houdt u meer tijd over voor de organisatie van uw evenement.

Vervoer voor artiesten

Heeft u artiesten geboekt voor uw evenement die met een privéjet moeten worden vervoerd? Uw artiesten verdienen de juiste zorg. Wij regelen dat het vervoer vlekkeloos wordt uitgevoerd, inclusief taxi vanaf het vliegveld. Zo kunt u ook artiesten boeken die eerder niet bereikbaar waren vanwege te kleine ruimte in de agenda. Met een privéjet wordt immers veel tijd bespaard die anders opgaat aan wachten.

Vervoer voor belangrijke gasten

Heeft u belangrijke gasten uitgenodigd die graag met een privéjet uw evenement willen bezoeken? Wij regelen dat uw gasten snel en comfortabel wordt vervoerd, zodat zij niet al vermoeid zijn voordat het evenement begint!

Bezoek een evenement in het buitenland met een privéjet

Wilt u een evenement bezoeken in het buitenland, maar niet afhankelijk zijn van drukke lijnvluchten met lange wachttijden? Boek dan een privéjet bij Heli-Jet! Wij regelen dat u snel en comfortabel wordt vervoerd, zodat u niet al vermoeid bent voordat het evenement nog moet beginnen.

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.