Privéjet voor evenementen

Privéjet voor evenementen

Bij grootschalige evenementen kan het voorkomen dat er sprekers, vip-gasten of andere personen ingevlogen moeten worden. Wij van Heli-jet kunnen jullie ontzorgen door een privéjet voor dit evenement in te zetten. Hierbij regelen wij alles tot in de puntjes zodat de organisatie hier niet meer aan hoeft te denken. Zo houdt u meer tijd over voor de organisatie van uw evenement.

Onze privéjets zijn voorzien van comfort en luxe waardoor de gasten zich zeker vereerd voelen. Tevens hoeven de bezoekers van het evenement niet uren te wachten op het vliegveld bij het inchecken en de douane. Wanneer het evenement bezocht wordt met een privéjet zal efficiëntie hoog in het vaandel staan. Wilt u een privéjet boeken voor een evenement? Neem contact met ons op of vraag een prijsindicatie aan.

Vervoer voor artiesten

Heeft u artiesten geboekt voor uw evenement die met een privéjet moeten worden vervoerd? Uw artiesten verdienen de juiste zorg. Wij regelen dat het vervoer vlekkeloos wordt uitgevoerd, inclusief taxi vanaf het vliegveld. Zo kunt u ook artiesten boeken die eerder niet bereikbaar waren vanwege te kleine ruimte in de agenda. Met een privéjet wordt immers veel tijd bespaard die anders opgaat aan wachten. Privéjets voor evenementen worden steeds vaker ingezet omdat de voordelen hiervan worden ingezien. Door de inzet van Privéjets kunnen bepaalde artiesten ingevlogen worden die normaliter voor uw evenement bedankte.

Vervoer voor belangrijke gasten

Heeft u belangrijke gasten uitgenodigd die graag met een privéjet uw evenement willen bezoeken? Wij regelen dat uw gasten snel en comfortabel wordt vervoerd, zodat zij niet al vermoeid zijn voordat het evenement begint. Als onderdeel van dit vervoer kunnen de gasten ook van de landingsplek naar het evenement worden gereden met een taxi. Deze taxiservice plannen wij volledig voor u in.

Bezoek een evenement in het buitenland met een privéjet

Wanneer u een buitenlands evenement gaat bezoeken kan hiervoor een privéjet worden ingezet. Door een privéjet voor evenementen in te zetten bent u snel en uitgerust op locatie. Door de flexibele service van Heli-Jet kan dit op zeer kort termijn worden gefaciliteerd. Tijdens de vlucht kan u heerlijk zitten in stoelen met voldoende beenruimte of kan u de stoel achterover zetten om bij te slapen. Uitgerust en volgens schema komt u vervolgens aan bij het evenement.

Privéjet boeken evenement

Wilt u een privéjet boeken voor uw evenement? Wij hebben meerdere toestellen en meerdere opstap- en landingslocaties. Door middel van uw gegevens in te vullen in het daarvoor bedoelde contactformulier op onze website kunnen wij een prijsindicatie toesturen. Wanneer u meer vragen heeft kan u ons telefonisch en per mail bereiken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen of wanneer u op korte termijn een privéjet wil boeken voor een te bezoeken evenement.

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.