Helikoptervlucht Rotterdam

Helikoptervlucht Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad om te bezoeken. Het nachtleven is bruisend en overdag is er overal van alles te zien en te beleven. Met name de stroom toeristen die ieder jaar de stad weer weet te vinden wil graag nog iets extra’s zien. Want hoe mooi Amsterdam ook is vanaf de grond, vanuit de lucht is het nog veel indrukwekkender! Met een helikoptervlucht in Amsterdam krijgt u een prachtig beeld van de stad. Alle mensen die er lopen, dat ziet er vanuit de lucht heel indrukwekkend uit. De vormen van de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt en de Jordaan. Al deze bekende plekken ziet u nu vanuit de lucht. Boek vandaag nog uw eigen helikoptervlucht boven Amsterdam en geniet van de beleving!

Helikoptervlucht in Amsterdam, een ervaring voor in de boeken

Heli-Jet is gespecialiseerd in privévluchten. Het comfort is groot en de service is hoge kwaliteit. De helikoptervluchten in Amsterdam die wij aanbieden zijn dan ook tot in detail geregeld. Omdat veiligheid voorop staat, wordt natuurlijk altijd de helikopter van tevoren gecontroleerd. Wij willen er op alle mogelijke manieren voor zorgen dat u de tijd van uw leven heeft. De helikoptervluchten boven Amsterdam worden steeds populairder, en wij snappen heel goed waarom! Het beeld van bovenaf is niet te vergelijken met foto’s. Het is echt een beleving die u zelf mee wilt maken. Nog jaren zult u terug kijken op de speciale foto’s. Heeft u de wens om over een specifieke plek te vliegen? Dit is altijd mogelijk in overleg. Zo wordt de vlucht nog veel persoonlijker en heeft u echt een unieke ervaring!

Boek uw helikoptervlucht in Amsterdam

Heeft u interesse in een prachtige vlucht met helikopter over Amsterdam? Dan is het aan te raden om contact op te nemen. Bellen kan bijvoorbeeld naar 020-489 4030 of mail naar info@heli-jet.nl. Een van onze specialisten zal u uitgebreid informeren en adviseren over uw helikoptervlucht. Laat u inspireren en wie weet vliegt u straks wel over Amsterdam!

Zelf contact opnemen

U kunt ook direct contact opnemen met Heli-Jet. Stuur ons een mail met uw aanvraag of bel ons direct.