Vakantie met privéjet

Wilt u uitgerust beginnen aan uw vakantie en niet eerst moeten bijkomen van een vermoeiende reis? Ga dan op vakantie met een privéjet. Uw vakantie begint al zodra u instapt.

Comfortabel reizen

Hoe groot het gezelschap ook is waarmee u op reis gaat, Heli-Jet heeft toegang tot de juiste privéjets om uw wensen te vervullen. Het reizen met een privéjet is vele malen comfortabeler dan het reizen met een gewoon vliegtuig. U heeft altijd meer dan voldoende beenruimte, u hoeft geen rekening te houden met medepassagiers en u wordt bediend met luxe catering tijdens de vlucht.

Geen lange wachttijden

U kent het vast wel van gewone vluchten. Lang wachten bij het inchecken, lang wachten bij de douane, lang wachten bij het boarden. En dan bent u nog niet eens vertrokken. Op plaats van bestemming begint het lange wachten weer opnieuw. Als u vliegt met een privéjet wordt het wachten tot een minimum beperkt. U hoeft niet uren van te voren aanwezig te zijn, inchecken is snel voor elkaar en op uw bagage wachten is ook niet nodig.

Vind je prijsindicatie

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.