Cargo vluchten

Heeft u belangrijke vracht die snel moet worden vervoerd per vliegtuig? Het is niet altijd mogelijk om te wachten totdat er een reguliere vlucht beschikbaar is die uw vracht mee kan nemen. Het is mogelijk om een privéjet in te zetten voor het vervoer van uw vracht. De stoelen worden hiervoor verwijderd uit het vliegtuig en vervolgens kunt u de ruimte gebruiken om uw vracht snel te vervoeren.

Spoed cargo privéjet

Het is in uitzonderlijke gevallen al mogelijk om binnen een uur na uw akkoord te vertrekken. Wij kijken altijd of er een vliegtuig beschikbaar is op het voor u dichtstbijzijnde vliegveld.

Vind je prijsindicatie

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.