Privé reizen

Privé reizen dat doet u in stijl en dus in een persoonlijke jet of helikopter. Heli-Jet levert daarom zakelijke- en pleziervluchten af voor onze klanten. Wij bieden u daarmee de optie om de grote vertrek- en aankomsthallen van luchthavens te vermijden, net als de wachtrijen die daarmee gepaard gaan. Uw privé reis legt u alleen, of met uw eigen gezelschap af, waardoor u geen overlast heeft van andere reizigers. We vinden dat u daarnaast in luxe en comfort moet kunnen reizen en bieden u alleen eersteklas service aan. U zult nooit meer anders willen vliegen.

Privé reizen met het vliegtuig

Privé reizen met een van onze privé vliegtuigen doet u in stijl en comfortabel. Het is hierbij mogelijk om uw privéreizen voor een verscheidenheid aan redenen in te zetten. Zakelijk, voor vakantie, voor evenementen en zelfs om gevoelige luchtvracht snel te vervoeren. Mocht u een andere reden hebben om een privé reis te boeken dan kunt dit altijd met ons overleggen. Het is aan ons gelegen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij willen u uitnodigen naar onze privéjetpagina te gaan voor verdere informatie over privé vliegen.

Privéreizen met onze helikopters

Onze helikoptervluchten bieden wij uiteraard aan voor zakelijke doeleinden. Deze zijn zeer efficiënt op relatief korte afstanden. U vermijd de files en landt dichtbij uw doellocatie. Vliegen met onze helikopters werkt ook uitstekend voor offshore trips naar olieplatformen en voor het vervoer van artiesten op festival/evenementdagen. Er zijn daarnaast ook een verscheidenheid aan pleziervluchten mogelijk bij Heli-Jet, bijvoorbeeld voor een heerlijke lunch in de lucht. Gaat u daarom naar onze helikopterpagina, waar wij u alle opties voorleggen.

Boek uw privé reis bij Heli-Jet

De aanvraag voor een vliegreis bij Heli-Jet verloopt volgens het onderstaande formulier. Wij behandelen deze dan binnen 24 uur. Vragen over de mogelijkheden van uw pleziertrip kunt u hier tevens stellen. Zit u echter krap in de tijd, dan kunt u ons ook bellen op 020-4894030. Wij kunnen dan direct een prijsindicatie geven. Voor overige vragen mag u ons contactformulier gebruiken of een e-mail verzenden naar info@heli-jet.nl. Wij horen graag van u!

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.