Privé helikopter – Vlieg zakelijk met Heli-Jet

Privé helikopter vlucht bestellen? Voor uw zakelijke vlucht gaat u naar Heli-Jet. Wij weten dat uw tijd kostbaar is en dat u deze zo efficiënt mogelijk wilt indelen. Een privé heli kan dan zeer handig zijn, als snel van de ene bespreking naar de andere moet en liever niet in de files wilt staan. Op deze manier kunt u meer afspraken of vergaderingen per dag plannen. U schakelt immers de reistijd uit. Onze piloten zorgen dat zij altijd op de juiste tijd klaar staan voor u en bieden u een comfortabele rit. Naast onze reguliere zakelijk vluchten kunt u ook aan een van de volgende opties denken:

 

Een privé helikopter boeken voor een pleziervlucht

Het is bij Heli-Jet ook mogelijk om een privé helikopter te bestellen voor een prachtige pleziervlucht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vlucht ter gelegenheid van uw trouwerij? Dat vergeet u toch nooit meer? U kunt ook een vlucht boeken om een bedrijfsfeest te vieren, om een lunch of diner in de lucht te hebben, of bijvoorbeeld om een mooie fotoreportage te maken. U kunt daarnaast met uw eigen ideeën komen voor een vlucht met onze privé heli en wij zullen dan bekijken in hoeverre dit mogelijk is. Een overzicht van de pleziervluchten die wij aanbieden:

 

Een privé helikopter vlucht met Heli-Jet

Voor zakelijke- en pleziervluchten met onze privé heli kunt u het bijgaande formulier invullen voor een prijsindicatie. Wij reageren dan binnen 24 uur op u. U kunt het formulier ook invullen wanneer u wilt weten of uw idee voor uw pleziervlucht mogelijk is. Zit u echter vast aan een strak tijdschema en wilt u direct een prijsindicatie, belt u ons dan op 020-4894030. Wij gaan dan meteen met u aan de slag. Voor algemene vragen kunt u ons mailen op info@heli-jet.nl, of ons contactformulier invullen.

 

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.