Offerte voor uw helikoptervlucht

Zoals u op deze website heeft kunnen lezen zijn er zeer veel mogelijkheden voor het uitvoeren van een helikoptervlucht. Maar dat wil niet zeggen dat uw specifieke wens ook genoemd wordt. Dat neemt echter niet weg dat wij u geen aanbieding kunnen doen. Heli-Jet heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van helikoptervluchten voor zeer diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld eens aan de intocht van sinterklaas per helikopter. Niet per se iets waar u direct aan denkt, maar zeker één van de vele mogelijkheden.

Uw helikoptervlucht is een uitdaging voor Heli-Jet

Heeft u ook een idee voor een helikoptervlucht? Dan wilt u vast ook graag weten wat dat kost. Maak uw wensen kenbaar in bijgaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat wij een offerte op maat kunnen overleggen. Geef het ook aan als uw speciale wensen heeft.

 

Offerte helikoptervluchten

Vul in onderstaand formulier uw wensen in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.