Luchtvideo’s

Een video die is gemaakt vanuit de lucht ziet er vaak spectaculairder uit dan een video die is genomen vanaf de grond. Vanaf nu is het niet meer per se nodig om voor een luchtvideo een helikopter of vliegtuig in te schakelen. Wij maken luchtvideo’s mogelijk met een octocopter. Een octocopter is een van afstand bestuurbaar luchtvoertuig waar een camera onder gemonteerd kan worden.

Video’s vanuit de lucht

Stelt u zich het volgende eens voor; een octocopter vliegt boven het publiek van uw festival en legt de uitzinnige menigte op video vast. Dit is de perfecte reclame om het festival te promoten.

Octocopters worden ook steeds vaker gebruikt voor televisieprogramma’s zoals Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Let bij het kijken van het programma maar eens op hoeveel beelden vanuit de lucht erin voorkomen.

Prijsindicactie

Wilt u weten wat het kost om uw luchtvideo te laten maken? Vul dan het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en een prijsindicatie afgeven.

Formulier Luchtfotografie/Video

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.