Luchtfotografie

Er zijn vele voorbeelden te bedenken waarom u een foto nodig zou kunnen hebben die is genomen vanuit de lucht. Het nemen van een foto vanuit de lucht is niet gemakkelijk. Tot voor kort was het nodig om een helikopter in te schakelen voor dit soort opdrachten. In veel gevallen is dat echter een beetje veel van het goede en de kosten lopen hierdoor behoorlijk op. Heli-Jet heeft de oplossing, luchtfotografie met een octokopter. Een octokopter is een van afstand bestuurbaar luchtvoertuig waar een camera onder gemonteerd kan worden.

Een nieuw perspectief vanuit de lucht

Door objecten vanuit de lucht te fotograferen is het mogelijk om een nieuw perspectief te creëren die vanaf de grond niet mogelijk zijn. Heli-Jet denkt met u mee om de juiste compositie te creëren. Via een live-verbinding kunt u direct meekijken hoe het zicht is vanuit de lucht. Zo is het mogelijk om foto’s te maken vanuit een hoek van uw voorkeur.

Prijsindicatie

Wilt u weten wat het kost om uw luchtfoto te laten maken? Vul dan het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en een prijsindicatie afgeven.

 

Formulier Luchtfotografie/Video

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.