Helikoptervluchten

Bij Heli-Jet kunt u een helikopter huren voor een helikoptervlucht zoals u dit voor ogen heeft. Gaat het om een helikoptervlucht voor een bruiloft? Dan bieden wij de helikopter trouwvlucht aan. Wilt u een incentive starten om uw medewerkers of afnemers te stimuleren? Dan bieden wij de incentive vluchten aan. U leest het al, er zijn diverse mogelijkheden waar Heli-Jet een oplossing voor biedt.

Bekijk hier een overzicht van de helikoptervluchten waar Hel-Jet al veel ervaring mee heeft.

Heeft u een idee voor een bijzondere helikoptervlucht maar staat deze er niet bij? Dat betekent niet dat wij u niet kunnen helpen. Neem contact met ons op via bijgaand formulier en vertel ons uw idee. Wij denken met u mee en kunnen een oplossing bedenken om uw helikoptervluchten zo goed mogelijk te laten verlopen.

Helikoptervluchten formulier

Geef in onderstaand formulier uw voorkeuren aan. Wij nemen dan contact met u op om uw idee zo goed mogelijk te plannen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.