Een helikopter op uw trouwdag

Uw bruiloft moet een van de mooiste dagen van uw leven worden. En wat is dan mooier om een speciale helikopter trouwvlucht uit te voeren op deze dag. Door een trouwvlucht wordt uw dag nog specialer.

In overleg zijn er veel start en landingsplaatsen mogelijk, zodat u verschillende locaties op uw bruiloft gemakkelijk kunt combineren. Het is ook mogelijk om op te stijgen en te landen op dezelfde locatie. Geef uw wensen door en wij zorgen voor een goed uitgedacht plan dat naadloos aansluit bij het draaiboek van uw bruiloft.

Uw aanzoek in een helikopter

U zoekt een verrassende en overtuigende manier om uw aanstaande ten huwelijk te vragen? Huur een helikopter bij Heli-Jet, en verhoog uw kansen op een volmondig JA! U kunt er voor kiezen om de vraag te stellen aan boord in de lucht, en na afloop zorgen wij bijvoorbeeld voor een fles Champagne op de grond. Uiteraard is het ook mogelijk om een groot spandoek met de vraag in een weiland te leggen. De piloot zal er zo langs vliegen, dat de vraag niet te missen is.

Wilt u meer informatie over een trouwvlucht?

Neem dan contact op via bijgaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier ‘Trouwvluchten’

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.