Rondvlucht met een Helikopter

Heeft u altijd al eens uw woonplaats vanuit de lucht willen zien? Of heeft u wellicht een andere locatie die u graag eens uit een nieuw perspectief wilt bekijken. Een rondvlucht met een helikopter maakt dit nu mogelijk. Opstijgen en landen vanuit zeer veel verschillende locaties in Nederland en België is mogelijk.

Een rondvlucht met een helikopter is een enerverende ervaring die u niet snel zult vergeten. In een helikopter heeft u een groot panoramisch uitzicht zodat u vanuit de lucht zeer veel kunt zien.

Boek nu uw rondvlucht voor € 189,- per persoon

Heli-Jet biedt rondvluchten aan vanaf diverse locaties in het land. De vluchten zijn bij beschikbaarheid 365 dagen per jaar te boeken op alle locaties. Per locatie is het mogelijk een rondvlucht te maken met twee passagiers, of met drie passagiers. De kosten bedragen altijd € 189,- per persoon.

Rondvluchten met minimaal twee passagiers: ( totaalprijs € 378,- )
Hilversum
Lelystad

Rondvluchten met minimaal drie passagiers: ( totaalprijs € 567,- )
Lelystad
Barneveld
Zierikzee

Heeft u interesse in een rondvlucht?

Vul bijgaand formulier in en laat uw wensen achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een rondvlucht te plannen of om uw wensen nog eens rustig door te spreken.

 

Contactformulier ‘Rondvluchten’

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.