Offshore helikoptervluchten

Vervoer nodig van en naar een boorplatform? Heli-Jet regelt het voor u. Helikoptervervoer tussen het vaste land en boorplatformen bestaat niet altijd enkel uit het vervoeren van personeel. Het kan ook zijn dat u het platform moet bezoeken voor een afspraak of een bliksembezoek. Het is niet nodig om daar de grote en dure helikopters voor in te zetten die normaal gesproken worden gebruikt. Heli-Jet adviseert u graag over deze offshore mogelijkheden.

Voor het vervoer boven open water worden wel speciale helicopters gebruikt. Heli-Jet heeft toegang tot een breed arsenaal aan helikoptertypes, zodat wij altijd het juiste model voor u klaar hebben staan.

Meer informatie over offshore helikoptervluchten

Vul bijgaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier ‘Offshore vluchten’

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.