Mediavluchten

Een reclame opnemen? Helikopter gebruiken voor een TV programma? Een helikoptervlucht als prijs weggeven? In de media zijn er talloze toepassingen voor het gebruik van helikopters denkbaar. Heli-Jet heeft veel ervaring in het uitvoeren van helikoptervluchten in de mediasector. Wij zijn daarom het juiste adres voor het boeken van een mediavlucht.

Branded helikopter

Het is mogelijk om de helikopter met stickers te beplakken zodat de helikopter eruit ziet zoals u dat wenst. Op deze manier wordt de helikopter volledig in stijl gebracht zodat deze perfect aansluit bij uw behoefte.

Een helikopter voor uw specifieke wens

Geef uw specifieke wensen door in bijgaand formulier. Heli-Jet zal de mogelijkheden voor u analyseren en regelt de juiste helikopter bij uw wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier ‘Mediavluchten’

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.