Met een helikopter naar uw lunch of diner afspraak

Wilt u uw favoriete restaurant bezoeken, maar is het vervoer met de auto lang en over een drukke weg? Maak dan gebruik van een lunch- of dinervlucht van Heli-Jet. Heli-Jet heeft tallloze locaties nabij de beste restaurants waar het mogelijk is om op te stijgen en te landen. Zo hoeft u niet lang in de auto te zitten en loopt u niet het risico op file’s. Altijd op tijd voor uw reservering en uw mogelijke afspraak en ook nog eens in stijl. Hiermee maakt u meteen een onuitwisbare indruk.

Landen met een heli nabij uw favoriete restaurant

Wilt u weten of het ook mogelijk is om uw restaurant te bezoeken per helikopter. Vul dan bijgaand formulier in. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk bevestigen en indien gewenst een prijsopgave doorgeven.

 

Contactformulier ‘Lunch/dinervluchten’

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.