Jubileumvluchten

Heeft u een jubileum te vieren? Vier het met een helikoptervlucht. Een rondvlucht boven uw woonplaats, of een exclusieve manier van vervoer naar een feestlocatie; bij Heli-Jet zijn de mogelijkheden vrijwel onuitputtelijk. Heeft u zelf een origineel idee? Laat het ons weten, dan proberen wij in overleg met u een plan op maat te maken.

Geef uw persoonlijke wensen door

Heeft u interesse? Vul dan bijgaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt hier ook uw persoonlijke wensen voor deze vlucht aangeven. Wij zullen dan bekijken of wij u kunnen helpen uw wens in vervulling te laten gaan.

 

Contactformulier ‘Jubileumvluchten’

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.