Helikopter huren

Een privé helikopter is een ideaal vervoermiddel als het gaat om comfortabel en snel. Het vermijden van file’s, maar ook de snelheid waarmee u reist dragen er aan bij dat u niet uitgeput van uw reis aankomt op uw bestemming. Daarnaast bent u in staat sneller te schakelen en kunt u een bredere daginvulling inplannen. Helikopter huren is interessant voor talloze toepassingen.

Voorbeelden voor het huren van een Helikopter

Het gebruik van een helikopter als zakelijk vervoermiddel is natuurlijk niet de enige reden om een helikopter te huren. U kunt bijvoorbeeld ook een helikopter huren voor:

U ziet het al, er worden helikoptervluchten uitgevoerd in diverse sectoren. Staat de helikoptervlucht die u in gedachte had er niet bij? Maak dan uw wensen kenbaar via het contactformulier, en Heli-Jet maakt graag een passend voorstel voor u.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat uw idee gaat kosten? Geef het aan in bijgaand formulier. Wij zullen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie overleggen. Heeft u behoefte aan een snellere prijsindicatie? U kunt 24 uur per dag bellen naar 020-4894030, dan vertellen wij u direct waar u aan toe bent.

 

 

Contactformulier ‘Helikopter huren’

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.