Huur een helikopter voor uw bedrijfsuitje

Wilt u iets extra’s doen voor uw personeel? Een helikoptervlucht voegt een extra dimensie toe aan uw bedrijfsuitje. Of u nou een helikopter inzet als vervoersmiddel tussen twee verschillende activiteiten, of als rondvlucht boven uw bedrijf en omgeving; de helikoptervlucht zal door uw personeel niet snel vergeten worden.

Vervoer tussen verschillende activiteiten

Heli-Jet kan de helikoptervluchten zodanig plannen dat een helikopter kan worden ingezet als vervoermiddel tussen verschillende activiteiten. Een helikopter is flexibel als het gaat om start- en landingsplaatsen, zodat u altijd dichtbij uw locatie blijft. Afhankelijk van het aantal personeelsleden wordt bekeken welke helikopter het beste bij uw wensen aansluit. Er zijn helikopters beschikbaar met kleine en met grote capaciteit.

Rondvlucht met een helikopter

Heeft u uw bedrijf en omgeving wel eens bekeken vanuit de lucht? Vanuit de lucht ziet alles er ineens heel anders uit. Laat uw personeel genieten van een rondvlucht boven uw bedrijf en de omgeving, dan zullen ze dit niet snel vergeten. Op een locatie bij u in de buurt (misschien wel op uw eigen bedrijventerrein) zal de helikopter opstijgen en landen. Afhankelijk van het aantal personeelsleden zal de helikopter een x aantal rondes maken om iedereen mee te laten maken wat het is om in een helikopter te zitten.

Contactformulier

Heeft u vragen over het inzetten van een helikopter voor uw bedrijfsuitje? Vul dan bijgaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Contactformulier ‘Bedrijfsuitjes’

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

service-icon

Service

U en uw wensen staan bij ons centraal. Daarom luisteren wij zo goed mogelijk, om u een optimale service te kunnen verlenen.

veiligheid-icon

Veiligheid

Heli-Jet neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om een zo veilig mogelijke vlucht te realiseren. Veiligheid staat voorop.

wereldwijd-icon

Wereldwijd

Of u nu binnen Nederland, Europa of intercontinentaal wilt vliegen; Heli-Jet maakt het mogelijk. U kunt wereldwijd rekenen op onze diensten.

catering-icon

Catering

Tijdens uw privévlucht kunt u genieten van met zorg samengestelde cateringservice. Door de catering onderweg geniet u nog meer van uw vervoer.